Residència geriàtrica a Gràcia

Al cor del barri de Gràcia, entre dos carrers que corren paral·lels, es troben: una antic habitatge dels anys 30 amagat dins un ampli jardí, i un pavelló amb una façana cega a un dels seus carrers. El conjunt de les edificacions es completa amb la planta baixa d’una finca amb accés des del carrer oposat. La residència per a la gent gran que es projecta recupera l’ús que va tenir fins als anys 90, redistribuint les estàncies i les diferents activitats al voltant d’un nou centre de connexió vertical. La llum filtrada pel jardí passa a través de noves obertures, omplint generosament els espais interiors i ressaltant les textures dels materials emprats.

Superfície

635m²

Promotor

Privat

PEC

2.000.000€

Inici projecte / Final obres

Gener 2015 / Desembre 2017

Col·laboradors

Oriol Batchellí, Andrea Gomez, Maite Moya, Ombra Studio, PLAAT, JFG Consultors, Ecoinstec Enginyers