Rehabilitació d’habitatge unifamialir a Sarrià

L’edifici situat a la zona alta de Barcelona, va ser construït a inicis del segle XX conjuntament amb un altre edifici adjacent segons la tipologia d’habitatge adossat en planta baixa més dos plantes tipus. L’esquema arquitectònic original, s’ha conservat en tota la seva envoltant adaptant-la al programa funcional dels clients en la seva distribució interior.La planta baixa és totalment diàfana i oberta al jardí d’accés i a l’interior, que disposa d’una piscina. Al forat de l’escala s’ha incorporat un ascensor revestit amb xapa metàl·lica perforada retro il·luminada.

Superficie

600m²

Promotor

Privado

Final obres

Maig 2018

Col·laboradors

Oriol Batchellí, Andrea Gomez, Teresa Farràs, Maite Moya, Ombra Studio, PLAAT, JFG Consultors, Ecoinstec Enginyers